Betalen

In deze webshop kunt u gebruik maken van diverse betaalmogelijkheden zoals:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

De voordelen:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, Postbank en Rabobank.

HOE WERKT iDEAL?
U plaatst een bestelling bij Elektro-snel.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank). Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

PayPal / Creditcard

Paypal biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig te betalen met onder andere uw Mastercard of Visa Card. Voor betalingen met Paypal geldt een toeslag van 3,4%.

OVERBOEKING

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail, waarin ook uw ordernummer en het rekeningnummer vermeld worden. Aan de hand van deze bevestigings e-mail kunt u uw betaling doen. Om een snelle afhandeling te garanderen, is het belangrijk dat u bij uw overschrijving het ordernummer vermeldt.

 

BETAALSERVICE (REMBOURS)

Betaalt u graag achteraf, oftewel bij levering? Dan kunt u kiezen voor de optie "betaalservice" in het betaalmenu, waarbij u aan de deur afrekent. Voor deze service moeten wij wel extra kosten berekenen nl: €10,00. Deze extra kosten worden automatisch bij de keuze betaalservice toegevoegd.

Let op: voor rembourszendingen geldt dat de order aan  ons wordt teruggestuurd als de bezorger je op het tijdstip van levering  niet thuis aantreft.

 

Samengevat:

  • Zelf uw betaling verrichten via uw bank onder vermelding van uw ordernummer
  • Bevestiging per e-mail na ontvangst van uw betaling
  • Levertijd: 3-4 werkdagen (direct verstuurd na ontvangst betaling)

De afhandeling van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Sisow, www.sisow.nl.

Laden...