Verzending en Bezorging

Verzenden:

Voor alle zendingen onder de €50,-  incl. BTW worden verzendkosten in rekening gebracht. Wij hanteren hierbij de tarieven van onze vervoerders. Voor pakketten tot 30 kg bedragen deze €5.99. Voor verzendingen naar België en Duitsland berekenen wij €9.86 verzendkosten.
Bij een orderbedrag van meer dan €50,00 worden de goederen binnen Nederland gratis verzonden, voor zendingen naar het buitenland worden onder de €100,00 de normale verzendkosten in rekening gebracht.

Pakketjes worden verzonden met onze vervoerders, en zullen in Nederland normaliter binnen 24 uur na verlaten van ons magazijn op uw adres worden afgeleverd. Voor Europa gelden levertijden van 2 tot 5 werkdagen. Indien u goederen eerder geleverd wil hebben dan onze standaard levertijd is dit mogelijk, mits onze vervoerder hiertoe de mogelijk biedt. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

 


Afhalen:

Op afspraak kunnen de materialen ook afgehaald worden op onze vestiging.

Afhaal adres: Dubloen 13, 5751 PX, Deurne

 

Betaalservice:

Wilt u gebruik maken van de achteraf betaal mogelijkheid (rembours) kunt u bij verzendopties kiezen voor de optie "betaalservice". De extra kosten voor deze service worden bij het totaalbedrag bijgevoegd, en zijn dus geheel voor uw rekening.

 

Bezorgen:

Voor onze afwijkende bezorgmogelijkheden neem contact op met onze klantenservice.

 

Laden...